U bent ingelogd als: ()

Welkom op de website van Five Elements chinese herbal products.

Via deze website is het mogelijk voor TCM Therapeuten om Chinese kruiden en acupunctuurnaalden van hoge kwaliteit tegen de laagste prijs te bestellen op een geheel andere wijze. De website is bedoeld voor therapeuten die de flexibiliteit willen van een eigen kruidenapotheek zonder het werk en de kosten die dit met zich meebrengt. Het biedt de oplossing voor de meest voorkomende problemen met betrekking tot het bestellen en voorschrijven van Chinese kruiden. Ik denk dat het een uitkomst is voor u als therapeut.
Via deze site kunt u gemakkelijk tijdens een consult uw bestelling doen, u weet dan ook meteen de adviesverkoopprijs en kunt dus ook direct afrekenen met uw patiŽnt. Dit scheelt veel financiŽle rompslomp. Aan het einde van de maand ontvangt u een overzichtelijke factuur met alle bestellingen die u die maand gedaan heeft.
Kort om, deze site zal u en uw patiŽnt veel tijd en geld schelen. Als u meer wilt weten over onze website en producten dan dienst u zich eerst als therapeut of als student te registreren. Na het controleren van uw gegevens ontvangt u binnen 1 a 2 werkdag uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Marcel Janssen

Inschrijfformulier:

Naam: *
Praktijknaam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Emailadres: *
 
Opmerking:
Btw nummer:
KvK nummer:
 

* verplichte velden