U bent ingelogd als: ()

De voordelen van de website op een rij?

 1. Hoge kwaliteit kruiden.
  Wij maken gebruik van KP kruiden en Medboom kruiden. Deze kruiden zijn geproduceerd volgens de GMP Standard, en veelvuldig getest op pesticiden, zware metalen e.d.
 2. Goedkoop: help uw patiŽnten geld te besparen.
  Omdat u zelf alle gegevens in het systeem invult en er geen bestellingen telefonisch binnen komen kunnen wij besparen op personeelskosten. Hierdoor liggen onze prijzen beduidend lager dan bij de concurrent.
 3. Besparing in verzendkosten.
  Standaard versturen wij alle kruiden in een vacuŁmverpakking. Hierbij kan de bestelling door de brievenbus en zijn de verzendkosten beduidend lager; Ä 2,75. Een bijkomend voordeel is dus dat de patiŽnt niet meer thuis hoeft te zijn als de post komt. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de kruiden zoals u gewend bent in een potje te versturen. De verzendkosten zijn dan Ä 5,75.
 4. Je hebt je winst direct in handen.
  U rekent meteen af met uw patiŽnt. Omdat u eenvoudig tijdens het consult uw bestelling kunt doen, weet u ook meteen wat de kruiden kosten en kunt u zelf uw winstmarge berekenen(gemiddeld 50%). Bovendien kost het aan het einde van uw werkdag geen extra tijd om de bestellingen de deur uit te krijgen.
 5. Eenvoudig in betalen
  Na iedere bestelling krijgt u een bevestiging via E-mail binnen met daarop alle gegevens van uw bestelling. Dit is alleen voor uw administratie. Aan het einde van iedere maand krijgt u een overzichtelijke verzamelfactuur van alles wat u in die maand besteld hebt. U hoeft dan nog maar 1 keer per maand een rekening te betalen.
 6. Overzichtelijk
  Op de website blijven alle gegevens van uw patiŽnten en uw bestellingen behouden. Hierdoor weet u altijd welke kruiden u aan wie gegeven hebt en hierdoor is het ook mogelijk om via ťťn druk op de knop een nabestelling te doen.
 7. Snelle aflevering.
  Alle bestellingen gedaan voor 14.00 uur zullen in principe nog dezelfde dag verstuurd worden.
 8. Flexibel in recepten.
  U kunt alle recepten gemakkelijk naar wens veranderen voor wat betreft ingrediŽnten en hoeveelheid.
 9. Eenvoudig innemen van de kruiden.
  Voor een geringe meerprijs van 5 euro per 100 gram is het mogelijk om uw bestelling in capsules te laten zetten. (Ongeveer 300 capsules per 100 gram granulaat.)