U bent ingelogd als: ()

Hoe werkt de website?

De website maakt het mogelijk om tijdens het consult van uw patiŽnt een kruidenbestelling te plaatsen. U krijgt te zien wat de therapeutenprijs van de kruiden is en omdat de site ook een adviesverkoopprijs berekend kan uw bestelling direct in rekening gebracht worden bij de patiŽnt.

De berekening van de advies verkoopprijs gaat als volgt:

Therapeutenprijs excl. BTW + 50% + verzendkosten = verkoopprijs inclusief BTW

Per patiŽnt ontvangt u van ons een e-mail met daarop alle gegevens van de bestelling. Deze kunt u bewaren voor uw administratie. U hoeft deze rekening niet meteen te betalen. Aan het einde van iedere kalendermaand ontvangt u een overzichtelijke rekening met daarop alle bestellingen die u in die maand heeft gedaan. U betaalt dus maar 1 * per maand.

Wij streven ernaar om alle bestellingen die wij voor 14.00 uur ontvangen nog dezelfde dag te versturen.

Wij versturen de kruiden standaard vacuŁm verpakt in een envelop. Door op deze manier te verpakken worden de verzendkosten beperkt tot Ä 2,75 en hoeft de patiŽnt niet thuis te blijven voor de postbode. De patiŽnt moet de kruiden dan zelf in een goed afsluitbaar potje doen.

Versturen in een potje kan natuurlijk ook. De verzendkosten hiervan zijn Ä 5,75.

Naast de kruiden, vacuŁm verpakt of in een potje met duidelijk etiket, ontvangt de patiŽnt ook een maatlepeltje, een gebruiksaanwijzing en een lijst met alle ingrediŽnten.

NB. De website is een soort computerprogramma met vele mogelijkheden. U moet hiermee om leren gaan. In het begin zal het dan ook wat langer duren om een bestelling te plaatsen. Als u alle functies eenmaal doorheeft kun u binnen 3 minuten een bestelling plaatsen en omdat dit tijdens het consult gebeurd, kost het u geen extra tijd aan het einde van uw werkdag.